Word vriend!
News

Ghana heeft stoelen nodig!

Adopteer een stoel voor Hand in Hand!

In Hand in Hand wonen gehandicapte kinderen uit heel Ghana. Ze kunnen er spelen, zwemmen en andere leuke dingen doen. In een aangepaste werkplaats maken ze o.a. sieraden: zo voorzien ze in hun eigen onderhoud.

Die werkplaats is toe aan nieuwe stoelen. Met 10 stoelen zijn ze al heel erg geholpen. Een timmerman uit de buurt kan ze maken, extra stevig om rekening te houden met de handicap van de kinderen. Financieel gaat het Hand in Hand alleen niet lukken.

Help jij mee door een stoel te adopteren voor maar € 35,-?

Een goede, stevige stoel kost maar € 35,-. Alleen of met een groepje kun je dus al gemakkelijk een stoel adopteren! Ook leuk om cadeau te geven trouwens. Je kunt je naam er namelijk op laten schilderen!

Je kunt een stoel adopteren door € 35,- over te maken op rekeningnummer 109528115 o.n.v. Stichting Waar Ontwikkeling Werkt onder vermelding van: Ik adopteer een stoel! + jouw e-mailadres

Het e-mailadres gebruiken we ter bevestiging van je betaling. Ook mailen we een foto van de stoelen als ze klaar zijn.

Zeker weten dat de stoelen goed zitten?

Bestuursleden Eva en Stella gaan in augustus op eigen kosten naar Ghana. Daar bezoeken ze de timmerman, testen de stoelen en zorgen dat ze goed bij het project aankomen.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *