Word vriend!
News

Nieuws uit Bolivia

Corazon Inquieto in Bolivia heeft een maand vol goed nieuws achter de rug. Dit komt vooral doordat het project ook in 2011 gewoon kan blijven bestaan. Iets waar wij bij WOW natuurlijk ontzettend blij mee zijn. Naast ons benefiet diner is er in Eindhoven een marathon-estafette gelopen en ontvangt Corazon voor volgend jaar subsidie van Impulsis. Reden voor een klein feestje!

Speelgoed en estafette-lopen

Na overleg met het personeel van Corazon is er besloten om een deel van het speelgoed te vervangen. Zo zijn er onder andere (voor)leesboeken en Engelse lesboeken gekocht. Verder heeft loopgroep Blixemsnel uit Eindhoven in september steun gevraagd voor het project. Onder leiding van Pauline Brombacher hebben kinderen van 3 tot 16 jaar oud 42 minuten lang rondes gelopen voor sponsors. Later op de dag werd de marathon-estafette gehouden, waar groepen enorm enthousiast aan meededen. Kinderen kwamen zelfs langs om de inhoud van hun spaarpot te delen! Uiteindelijk is er 2400 euro opgehaald, een prachtig bedrag waar Corazon Inquieto ontzettend veel mee kan doen.

Ook heeft Impulsis laten weten dat Corazon voor 2011 subsidie zal ontvangen. Impulsis is mede verantwoordelijk voor het versterken van draagvlak voor internationale samenwerking in de samenleving.

Halloween CIFeest

Halloween is ook in Bolivia niet onopgemerkt voorbij gegaan. De kinderen van het project konden zich naar hartelust verkleden met al aanwezige en nieuwe verkleedkleren. Ook cadeautjes gaan er komen. Zowel Sinterklaas als Kerst worden bij Corazon Inquieto gevierd, met leuke activiteiten en spelletjes. De kerstboom die vorig jaar gedoneerd is aan het project wordt ook dit jaar weer opgetuigd. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Wij wensen Corazon Inquieto en alle betrokkenen alvast een hele fijne feestmaand!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *