Word vriend!
News

Nog 10 kaarten beschikbaar voor benefiet diner Groningen!

Over iets meer dan een week is het zover: het benefiet diner in Groningen! Wij hebben er veel zin in, net als de velen van jullie die zich al hebben aangemeld!

Heb jij je nog niet aangemeld? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar tien kaarten beschikbaar! Bestel ze nu! OP = OP!

Stuur voor maandag 20 juni een mail naar info@waarontwikkelingwerkt.nl of maak direct €35,- per persoon over op rekeningnummer 109528115 (Stichting Waar Ontwikkeling Werkt) onder vermelding van ‘Benefiet diner Groningen 2011’. Zodra je betaling verwerkt is ontvang je van ons de bevestiging!

Wie, wat waar: Benefiet diner met thema Nepal, Het Heerenhuis te Groningen, zaterdag 25 juni van 17.00-23.00 (sluit aan op Swingin’ Groningen, een muzikaal festival dat in de hele stad gevierd wordt; de hele avond feest dus!). Meer info: www.waarontwikkelingwerkt.nl

Waarom komen? Met je komst steun je de stichting en haar projecten: kansarme kinderen in Bolivia, Ghana en Nepal die op die manier worden opgevangen en onderwijs krijgen. Meer ontwikkelingskansen voor iedereen.

Wat is er leuk aan? We zorgen voor een gezellige avond met lekker eten en veel activiteiten. Niet alleen geven we een presentatie over ons en ons nieuwste project in Nepal, ook is er een prachtige quiz (hoedje op-hoedje af), een cabaretier uit het Noorden (Jaap Mulder) en een veiling die bij ons vorige benefiet diner in Amsterdam al een enorm succes was. Verder verkopen we ansichtkaarten getekend door kinderen uit ons project in Bolivia en sieraden gemaakt door gehandicapte kinderen uit ons project in Ghana.

Meld je dus nu aan! We hopen je de 25e in Groningen te zien!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *