Word vriend!
News

Pubquiz Amsterdam zeer geslaagd

Ondanks de sneeuw en vorst, trotseerden bijna 40 bezoekers de kou om te pubquizzen in Amsterdam. Stichting WoW heeft haar Vrienden uitgenodigd om een avond lang hun kennis op het gebied van ontwikkeling te testen. Onder het genot van een warme choco of koud biertje namen de teams hun pen in de aanslag. Na een vrolijk welkom van de voorzitter kon de quiz beginnen… Anderhalf uur later lieten de winnaars hun rekening tevreden over aan de kroegeigenaar. Nieuwe Vrienden werden aangemeld en het creatieve team van WOW verzamelde alle ingevulde formulieren.

Stichting WOW is vooral erg blij met het aantal deelnemers dat aanwezig was. Ook het enthousiasme waarmee de vragen werden ontvangen doet ons goed. De structurele steun van onze Vrienden zorgt ervoor dat we onze projecten ieder jaar weer de hulp kunnen geven die ze nodig hebben. Het is dan ook mooi om hen af en toe in het zonnetje te zetten. De uitbreiding van onze Vriendenkring na deze pubquiz is helemaal een mooie bonus!

Op dinsdag 29 mei organiseren we een tweede pubquiz in Groningen. Zet hem alvast in je agenda en zorg dat je een team hebt om mee te doen!

Het winnende team..

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *