Word vriend!
News

Schilderen voor schilderen!

Er staat een klein gebouwtje boven op de berg. Geïmproviseerde schommeltjes staan op het geïmproviseerde schoolplein.

Dit kleine gebouw is health en daycare Kamalabari. En de muren van dit gebouw zijn aan een verfbeurt toe. Deze verfbeurt kost geld. Als de verf er is, komen omwonenden helpen met verven.

Om de betrokkenheid te vergroten, omdat het gezellig is, omdat het werkt. De totale kosten om het gebouw te verven  zijn rond de €400,00.

’t Gouden Ei & WOW:  een veiling van kinderkunstwerken!

Leerlingen van basisschool ‘t Gouden Ei gaan schilderen voor schilderen in de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is ‘sport en spel’. Kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar krijgen een Nepalees berglandschap voor zich en vullen deze groene heuvels met sportende leeftijdgenoten.

Deze kinderkunstwerken worden geveild op het slotfeest van de Kinderboekenweek, vrijdag 11 oktober. De opbrengst van dit schilderwerk is een start voor de €400 verf in Nepal.

Draag jij ook bij aan verf in Nepal?

Komende week worden de eerste kinderkunstwerken op facebook gepromoot. Bied jij mee? Reageer met het bod dat je uitbrengt en je naam. Is er al geboden? Bied er dan overheen!

Je mag natuurlijk ook een donatie voor de verf doen op rekeningnummer: 109528115 | o.n.v. Stichting Waar Ontwikkeling Werkt met als onderwerp: verf voor Nepal.

Namaste!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *