Word vriend!
News

Spullen gezocht voor Koningsdag!

Spullen gezocht voor Koningsdag!

Koningsdag! De dag der dagen! Dit jaar staan we in Gouda op de markt om gedoneerde spullen te verkopen. Wil jij nog iets moois kwijt dat we in onze collectie kunnen opnemen?!

Dus heb je verkoopbare spullen in je kledingkast / garage / keuken etc. staan die je een nieuw leven in wilt blazen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je maakt de wereld dubbel en dwars een beetje beter: met jouw spullen steun je én een goed doel én je recycled.

Vorig jaar is gebleken dat (merk)kleding, ongedragen schoenen en gewilde gadgets ontzettend populair zijn! In die categorie zijn we dus op zoek. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar Stichting WOW en haar projecten.

Wil je spullen doneren, neem dan even contact op met Hiske of Eva: evaleopold.nl@gmail.com of via onze FB pagina.

Kom langs!

Heb je echt alleen maar onverkoopbare oude meuk of wil je liever niets kwijt, dan ben je natuurlijk ook heel erg welkom om langs te komen en de hele boel op te kopen! Of als de hele boel, wel echt een hele boel is, dan zijn bemoedigende woorden of een helpende hand ook altijd welkom!

Doneer 🙂

Geen spullen en niet op het juiste moment op de juiste plaats, maar wel iets willen doen? Dan help je ons ook door een eenmalige donatie te doen op IBAN: NL04RABO0109528115 onder vermelding van “Koningsgift”.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *