Word vriend!
News

Vice-voorzitter Stella gaat op wereldreis

Vice-voorzitter Stella Leopold zoekt het avontuur op. Op 8 september vliegt ze met haar man naar Jakarta en een terugvlucht is nog niet geboekt. Creatief als ze is, zoekt ze ook vanaf de andere kant van de wereld manieren om actief te blijven voor WOW. Wat gaat ze precies doen? Een paar vragen aan onze WOW-wereldreiziger.

“Ik hoop door een nieuwe omgeving en het ontmoeten van mensen tot nieuwe ideeën te komen.”

reizen-ghanaWat ga je doen?

Ik ga rondreizen om de wereld te ontdekken. Mijn reis begint in Indonesië, hoogstwaarschijnlijk reis ik verder door Zuidoost Azië tot het geld op is. Er is echter geen einddoel en er zijn nog geen concrete plannen, het kan dus allemaal anders lopen.

Waarom nu?

Dit wilde ik niet zozeer al heel lang doen, maar eigenlijk altijd. Ik wil altijd wel op reis, er zijn altijd plekken die ik wil ontdekken. Voor deze, wat langere reis, zijn we op nu uitgekomen, omdat mijn studie nu afgerond is en ik gedwongen van baan moest wisselen.

Ga je werken op je reis?

Als ik iets tegenkom wat mijn aandacht trekt en mij interessant lijkt, wil dat heel graag.

Wanneer kom je terug?

Dat is niet zeker. Ik verwacht tussen een half jaar en een jaar van nu.

Wat blijf je doen voor WOW?

Dat vind ik erg lastig om nu al te zeggen, omdat ik niet weet waar ik terecht ga komen en wat ik ga doen. Ik ben van plan om via Skype te blijven meedenken tijdens de vergaderingen, en ik hoop door een nieuwe omgeving en het ontmoeten van mensen tot nieuwe ideeën te komen.

Wat gebeurt er met jouw taken die je niet zelf kunt doen?

Omdat ik nu contactpersoon ben van de projecten die we hebben, hoop ik op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Ik vind het erg leuk vind om te weten wat er gebeurt, maar ik draag de eindverantwoording over aan een medebestuurslid. Ook de organisatie van With Purpose activiteiten wordt van mij overgenomen door een medebestuurslid. Zij hebben natuurlijk ook hun eigen verantwoordelijkheden, dus we zouden heel goed nog (een) ondernemende vrijwilliger(s) kunnen gebruiken, die af en toe een ludieke actie voor ons organiseert om geld in te zamelen.

Ga je projecten van WOW bezoeken? Ga je op zoek naar nieuwe projecten?

Omdat ik nog niet weet hoe mijn reis gaat lopen, kan ik hier geen concreet antwoord op geven. Het lijkt me erg leuk om nog in Nepal aan te komen en Kamalabari te bezoeken, maar niets is zeker. De kans dat ik een project tegenkom is absoluut aanwezig; als dit project past bij de uitgangspunten van WOW en het ook hulp nodig heeft, dan sluit ik niet uit dat dit een nieuw project van WOW zal worden. Maar nogmaals, ik heb geen idee hoe het gaat lopen.

festival-hongerige-wolf

Selemat jalan!

Wij wensen Stella (en haar man) een te gekke reis toe, vol mooie avonturen, ondernemende mensen en wie weet nog een inspirerend project! We proberen hier af en toe een update te geven van Stella’s ondernemingen, zodat ze gewoon onderdeel blijft van WOW.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tagged: ,

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *