Word vriend!
News

Waar hOngerige Wolft

‘Ontwikkel jezelf en steun zo de ontwikkeling van de kinderen in onze projecten’.

In het noord oosten van Nederland verandert een (wei)landschap voor 3 dagen in een festivalterrein. Theater, dans, bands, singer-songwriters, dj’s, beeldende kunst, literatuur, poëzie, film, fotografie en wij, stichting WOW. Deze 3 dagen stichting Waar hOngerige Wolft!

‘Ontwikkel jezelf en steun zo de ontwikkeling van de kinderen in onze projecten’. Daar staan wij voor deze dagen. In een zes-stappen-plan nemen wij onze bezoekers mee langs onze uitgangspunten, in een creatief jasje gegoten voor dit festival.

Zo kun je lokaal een ansichtkaart versturen vanaf Hongerige Wolf. Structureel je geld aan de Hongerige Geld Wolf doneren. Persoonlijk je versieren met sieraden uit ons project in Ghana. En laten we je heel transparant zien wat wij doen en waar wij voor staan.

Ontwikkeling staat centraal. Net als in onze projecten. Jij en je vrienden verkleden zich, wij maken daar een foto van en drukken dat op een ansichtkaart, een kledingstuk of een telefoonhoesje.

Kortom: jij laat je ontwikkelen en steunt daarmee de ontwikkeling van de kinderen uit onze projecten! Meerdere mensen hebben zich aan ons verkleedpartijtje gewaagd: roze groen of paarse brillen, hoeden, een tijgerpak, rood kapje, een prinses. Gewoon, omdat het kon!

De houten hongerige wolf op de achtergrond, jij met je vrienden ervoor. Een (geïmproviseerde) brievenbus vol kaarten naar alle windstreken is zondagavond geleegd.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *