Word vriend!
News

WOW! Google grants!

WOW! Google grants!

Sinds vandaag mogen we gebruik maken van Google Grants: een programma voor non-profitorganisaties waarmee je mag ‘adverteren’ op Google. Advertenties waar we niks voor hoeven te betalen en waar dus géén donateursgeld heen gaat. Zo werkt het.

SEO & AdWords

Google is ’s werelds grootste online zoekmachine. Ontzettend veel bedrijven en marketingafdelingen richten hun website daar op in. Dat kan op 2 manieren: betaald (AdWords) en onbetaald (SEO). SEO heeft te maken met de inrichting van je website en de woorden die je gebruikt voor kopjes. AdWords gaat om campagnes van zoekwoorden: als je online zoekt naar een bepaalde term, staan er bovenaan vaak twee of drie advertenties. Als je daar op klikt, betaalt het bedrijf geld aan Google.

Google Ad Grants voor stichtingen

Een mooie marketingtechniek, maar de meeste bedrijven betalen hier gemakkelijk een paar honderd euro per week voor. Budget dat non-profitorganisaties, en wij zeker, niet hebben. Daarom heeft Google nu Google Grants in het leven geroepen: AdWords campagnes voor non-profitorganisaties.

Google Ad Grants helpt non-profitorganisaties met $ 10.000 advertentietegoed per maand voor AdWords™ om hun missie en initiatieven te promoten op pagina’s met zoekresultaten van Google.

Om deel te mogen nemen aan Google Ad Grants, moet je een aanmeldingsproces doorlopen. Dat proces en de aanmelding zijn tijdrovend, maar verder volledig kosteloos.

Lees hier meer over Google Ad Grants.

Naamsbekendheid

Vanaf nu kun je dus advertenties van ons vinden op Google. Een effectieve manier om onze naamsbekendheid te vergroten. Om meer mensen bekend te maken met onze stichting en onze projecten. Zonder dat we daar een cent voor hoeven te betalen!

Voor onze AdWords campagne worden we geholpen door Sicko Winters, die zich binnenkort als vrijwilliger voorstelt op de site!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tagged: , ,

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *