Word vriend!
News

WOW op de Liefhebbersdagen

Sieraden en ansichtkaartTe midden van prachtig groen en planten en bloemen, heeft stichting Waar Ontwikkeling Werkt aandacht getrokken voor haar projecten in Bolivia en Ghana. Er was koffie en thee, er waren sieraden en ansichtkaarten en natuurlijk de nodige informatie. Aan het eind van het weekend is er een mooi bedrag opgehaald om de projecten verder te ondersteunen.

De Liefhebbersdagen worden georganiseerd door en in kwekerij De Kleine Plantage te Eenrum in de provincie Groningen. Planten- en tuinliefhebbers kunnen er hun hart kwijt in het struinen over de kleine paadjes, langs de kas en kraampjes. Naast planten en bloemen worden er ook veel biologische en zelfgemaakte producten verkocht, zoals pesto en jam.

Liefhebbers

Een mooie en inspirerende omgeving waar wij graag deel van uit wilden maken. Zaterdag was een zonnige dag en in het kader van onze aanwezigheid werd de tuin omgedoopt tot Theetuin – voor het goede doel. Met uitzicht op de vijver kwamen tientallen vrouwen langs om de sieraden te passen die de kinderen uit Ghana hebben gemaakt. Zowel voor zichzelf als om cadeau te doen, waren de kleurige kralen erg in trek. Zelfs enkele mannen hebben zich eraan gewaagd! Ook de vlinderkaart van Mirian en de regenkaart van Sara waren populair. De hond van de jonge Diego zorBezoekers van de standgde voor wat nadenken bij de mensen, maar viel tevens goed in de smaak.

Zondag werkte het weer minder goed mee, maar dat werd opgelost door de stand iets centraler te plaatsen. De mailinglist is enorm gegroeid en ook de sieraden gingen weer als warme broodjes over de toonbank.

Opbrengst

Op de projecten én het initiatief van de stichting kwamen veel positieve reacties, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn. De opbrengst van de koffie en thee ging voor 100% naar onze stichting, waar we kwekerij De Kleine Plantage nogmaals heel erg voor willen bedanken. Al met al is er een mooi bedrag opgehaald, waarmee wij de projecten verder kunnen ondersteunen.

Wil je weten wat jij kunt doen? Kijk dan snel naar de mogelijkheden.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *