Word vriend!
News

WOW steunt Kamalabari in Nepal!

Met veel trots willen wij je voorstellen aan Kamalabari: een kinderopvang in een van de meest afgelegen gebieden in Nepal. Waar je twee uur bergopwaarts moet klimmen om de gemeenschap te bereiken, waar ouders op het land werken, waar kinderen op de koeien passen tot hun ouders terug zijn. De afzondering van de gemeenschap leidt ertoe dat de kinderen die er wonen een enorme achterstand hebben tegen de tijd dat ze naar school gaan. Iets waar Kamalabari verandering in brengt.

Kamalabari is opgericht door Stichting Veldwerk. Nadat Stella tijdens haar reis door Nepal bij het project op bezoek is gegaan, was zij overtuigd van het nut van het project. Kinderen worden voorbereid op het basisonderwijs, krijgen fatsoenlijke maaltijden en leren spelen met anderen. Ouders raken eraan gewend dat hun kind op school zit. Kamalabari speelt een grote rol bij de basisontwikkeling van kinderen.

Daarom voegen wij Kamalabari vanaf 2011 toe aan de projecten die stichting Waar Ontwikkeling Werkt steunt. Natuurlijk sluit ook Kamalabari volledig aan bij onze uitgangspunten.

>> lees meer over Kamalabari

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *