Word vriend!
News

Aardbeving Nepal

Aardbeving Nepal

Op zaterdag 25 april is Nepal getroffen door de zwaarste aardbeving in 81 jaar. Bijna 2000 mensen zijn omgekomen en veel delen van het land liggen in puin. 

We hebben nog geen details over ons project Kamalabari, in de bergen van Nepal. Rene van Stichting Veldwerk houdt iedereen op de hoogte via Facebook en we hebben een mail gestuurd, met name om steun te betuigen.

Iedereen maakt zich erg zorgen over de medewerkers van Veldwerk en over de medewerkers en kinderen bij de projecten. Familie, vrienden en betrokkenen worden zoveel mogelijk op de hoogte gehouden. Gezien zoveel gebieden in puin liggen en onbereikbaar zijn, is het even wachten op een update.

Rene is op dit moment onderweg naar Kathmandu vanuit Hamro Gaun en hoopt zo snel mogelijk actuele foto’s van de projecten door te sturen.

Het laatste nieuws is dat de projecten in orde lijken, maar we wachten de details nog af. Tot die tijd leven we vooral mee met iedereen die in Nepal getroffen is, die familie verloren is en die nu alweer zo hard werkt om alles op te ruimen.

aardbeving-nepal

Morgen staan we op de vrijmarkt voor Koninginnedag. Donaties voor Nepal zijn van harte welkom, de opbrengsten van de dag gaan echter wel naar de stichting algemeen. Dit omdat we nog wachten op details en dus niet weten wat er nodig is en omdat onze andere projecten ook op ons rekenen. 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tagged: , , ,

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *