Word vriend!
News

Borrelen with purpose succes!

Goed doen mag ook leuk zijn. En dan smaakt je biertje toch nog lekkerder? Jij merkt daar verder niks van. Jij hoeft alleen maar gezellig te borrelen en daarmee steun je ons. Zo simpel is het. En zo simpel was het!

WOW, ruim 40 mensen proosten deze vrijdagavond 26 april in Cafvino op het goede doel. En dat het ze maar goed heeft gesmaakt! De tap schenkt voor deze speciale avond speciale biertjes. En 50% van de hele opbrengst gaat naar ons. WOW.

En dan mag het weer ons in de steek laten, de mensen doen dat niet. Eén voor één of in groepjes druppelen ze binnen. Hoe later op de avond, hoe meer beslagen de brillen zijn bij binnenkomst. De stoelen raken bezet, tafeltjes worden aan elkaar geschoven. Er is voor ieder wat wils. Heerlijke garnalen als versnapering naast de speciale biertjes. Of een Hollandse bitterbal? Dat kan! En de stoofpotjes, het hoofdgerecht van deze avond, verspreiden een heerlijke geur.

Bijna zes uur lang wordt er geborreld en gegeten en dan laten we de avond voor wat het is. Jullie hebben voor bijna €1200 gedronken en gegeten. Wij hebben € 600 ontvangen van Cafvino.

Voor het succes van deze avond dankt WOW jullie en Cafvino,

Proost!

Meer info Caf Vino: http://www.caf-vino.nl/

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *