Word vriend!
News

Christmas charity voor Adviescentrum Ghana

Christmas charity voor Adviescentrum Ghana

Op kerstavond is er een ontzettend mooi bedrag opgehaald door de Catharinakerk en Op de Helte in Roden. Vrienden van de stichting hebben bij de Catharinakerk warme chocolademelk en glühwein uitgedeeld aan de bezoekers van de avonddienst. Op deze koude, regenachtige avond was dat een warm welkom!

2075 euro voor het Informatie en Advies Centrum
Er is maar liefst ruim 2075 euro opgehaald!! Dit bedrag wordt gedoneerd aan Hand in Hand, Ghana. In 2013 is Hand in Hand begonnen met de ontwikkeling van een Informatie en Advies Centrum (IAC) voor ouders en andere familieleden van kinderen met een verstandelijke beperking. Zeer regelmatig komen ouders, vaak wanhopig, naar Hand in Hand toe om hulp te vragen bij de zorg voor hun kind. Hand in Hand kan die zorg meestal niet van hen overnemen, maar zijn door dit IAC wel in staat hen goed te adviseren en op maat te ondersteunen bij de vaak zware en belastende zorgtaak voor hun kind. Het geld zal ten goede komen aan dit centrum.

Bedankt, bedankt, bedankt
Namens de Stichting Waar Ontwikkeling Werkt en de PCC Hand in Hand bedanken wij de kerk en haar bezoekers voor deze prachtige donatie. Een supergroot dankjewel gaat verder naar iedereen die geholpen heeft met voorbereiden en de uitgifte van de opwarmende dranken: Nick Tepper, Amanda Settelaar, Gezinus Winters en in het bijzonder Titus Meijer, die alle inkopen heeft gedaan. Toppers!

 

christmas-ghana

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tagged: , , ,

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *