Word vriend!
News

Koningsdag: spullen gezocht!

Koningsdag: spullen gezocht!

Koningsdag! De dag der dagen! In Amsterdam én Groningen staan we vanaf het ochtendgloren op de markt om gedoneerde spullen te verkopen. Wil jij nog iets kwijt dat we in onze collectie kunnen opnemen?

Dus heb je verkoopbare spullen in je kledingkast / garage / keuken etc. staan die je een nieuw leven in wilt blazen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vorig jaar is gebleken dat (merk)kleding, ongedragen schoenen en gewilde gadgets ontzettend populair zijn! In die categorie zijn we dus op zoek. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar Stichting WOW.

Wil je spullen doneren, neem dan even contact op met Renee: renee@waarontwikkelingwerkt.nl [Amsterdam] of met Wygchert via Facebook [Groningen].

Kom langs!

Heb je echt alleen maar onverkoopbare oude meuk of wil je niets kwijt, dan ben je natuurlijk ook heel erg welkom om langs te komen en de hele boel op te kopen!

Vroege vogels opgelet!

Ben jij die vroege vogel die niets liever wil dan om 6 uur fris en fruitig het Sarphatipark of de Westerhaven bewonderen? Dan ben je natuurlijk zeer welkom om ons verkoopteam te komen versterken. Koffie staat klaar. Ochtendhumeur natuurlijk niet.

Pruik, kroon, mantel

Heb jij een blonde pruik, gouden kroon, rode mantel of drie identieke kadostrikken of rode wangen die wij mogen lenen? Laat ons dat dan weten! We zijn weer heel wat van plan….

koningsdag-stichting-wow

 

Tot Koningsdag!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tagged: , ,

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *