Word vriend!
News

Lespakketten voor Nepal!

Lespakketten voor Nepal!
De pandemi raakt iedereen, maar het armsten onder ons toch het hardst. In Nepal leven al veel mensen onder de armoedegrens en covid19 neemt ouders ook nog eens hun dagelijks inkomen af waardoor ze niet altijd weten hoe ze aan eten moeten komen of hoe ze hun kinderen thuis bezig kunnen houden.
Waar kinderen in Nederland spelletjes, knutselmateriaal en speelgoed hebben, is dit in Nepal wel anders.
En in deze pandemi hebben we allemaal nog even een extra boek/ spelletjes of knutselset aangeschaft om de gemoederen goed te houden, toch?
 
Om de kinderen in Nepal ook van thuisonderwijs te kunnen voorzien hebben de overheid en organisaties die het onderwijs in Nepal ondersteunen, werkboeken ontwikkeld. Zo kunnen kinderen blijven leren gedurende de tijd dat ze niet naar school gaan, wat dus nog steeds het geval is!
 
Op alle openbare scholen in Nepal wordt hetzelfde curriculum gevolgd. De werkboeken sluiten hierop aan en zorgen ervoor dat kinderen niet teveel achter raken. Bij ieder hoofdstuk wordt aan de ouders uitgelegd hoe de oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast is er een systeem opgezet waarbij kinderen via een dagelijks telefoongesprek met een leerkracht (op afstand) begeleid worden. De lespakketten bevatten ook andere materialen, zoals (kleur)potloden, gum, puntenslijper, schrift; alles om direct en vrijwel zelfstandig aan de slag te kunnen!
 
 
Geef één lespakket 
(6,50 voor het lespakket en 0,25 voor Mollie)
Geef twee lespakketten 
(13,00 voor de lespakketten en 0,25 voor Mollie)
Geef drie lespakketten 
(19,50 voor de lespakketten en 0,25 voor Mollie)
 
Alle donaties maken wij over aan Stichting Veldwerk (SVN) in Nepal.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *