Word vriend!
News

Week van de Ondernemer

Week van de Ondernemer

De Hogeschool Zuyd in het mooie Limburg organiseert deze week in het kader van de Week van de Ondernemer een speciale opdracht. Studenten krijgen een startbedrag en zorgen er in kleine groepen voor dat dit bedrag vermeerderd wordt. En dat wordt allemaal gedoneerd aan ons!

Hoe werkt de Week van de Ondernemer?

Studenten krijgen per groep van drie of vier studenten gezamenlijk € 5,-. Hun doel is om dit bedrag te vermeerderen door een initiatief op te stellen om omzet te genereren. Hoe ze dat doen? Dat bepalen ze zelf. De totale opbrengst van deze ondernemende week gaat naar stichting Waar Ontwikkeling Werkt!

De opdracht

Studenten maken een flyer voor hun eigen bedrijf en zorgen dat ze een pitch klaar hebben: binnen vijf minuten het bedrijfsidee presenteren. Daarnaast staat natuurlijk de omzet centraal. Er zijn ongeveer 150 studenten die verdeeld zijn in groepen van drie of vier man.

De week duurt van 2 juni tot en met 6 juni. Op vrijdag 6 juni wordt de opbrengst bekend gemaakt en wordt het winnende team uitgeroepen.

Stichting WOW & Ondernemers?

In alle opzichten zijn wij ontzettend blij met dit initiatief. Niet alleen wordt er financiële hulp gegeven, maar ook staat deze week ontwikkeling centraal. Studenten die in de praktijk aan de slag gaan om resultaat te behalen met wat ze geleerd hebben. Meer symbool kan de Week van de Ondernemer niet staan voor wat wij nastreven.

We wensen alle studenten heel veel succes en plezier!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *