Word vriend!

Activiteiten

Wat gebeurt er met de opbrengsten van jullie activiteiten?

De opbrengsten gaan altijd naar de projecten of de stichting zelf. Dat laatste beperkt zich tot de onvermijdelijke overheadkosten, zoals papier om een poster op te printen of een treinkaartje om een bestuursvergadering bij te kunnen wonen. Onze overheadkosten zitten onder de 2%, er gaat dus altijd meer dan 90% van de opbrengsten direct naar onze projecten.

Wat is With Purpose?

With Purpose is onze manier om goed doen ook leuk te houden. Borrelen voor het goede doel, lekker dineren of een gezellige pubquiz. Eigenaren stellen hun kroeg of restaurant die avond voor ons ter beschikking en zij doneren 50% van de opbrengsten aan WOW. Kost jou niks extra’s, levert ons veel op. Proost!

Bekijk het activiteitenoverzicht om te zien of er binnenkort een With Purpose bij jou in de buurt is!

Kan ik via WOW vrijwilligerswerk doen?

Ja, dat kan. Wij kunnen niet voor je regelen dat je vrijwilligerswerk kunt doen bij een van onze projecten, maar brengen je wel graag met de projecten in contact. Je kunt je wel aanmelden als vrijwilliger voor de stichting zelf. Dan kun je jouw kwaliteiten inzetten voor bijvoorbeeld fondsenwerving, communicatie, het organiseren van activiteiten, etc. Interesse? Stuur dan een mail naar Stella: stella@waarontwikkelingwerkt.nl