Word vriend!
  • Bestuur-team

Onze uitgangspunten

Stichting WOW steunt projecten wereldwijd die kinderen en jongeren meer kansen bieden op ontwikkeling.

uitgangspuntenKENNISVERRIJKING

Voor ons is ontwikkeling meer dan alleen maar onderwijs voor kinderen en jongeren. Ook sociale vaardigheden of hygiëne, zoals tanden poetsen en je handen wassen na het plassen, en simpelweg structuur aanbrengen in dagelijkse zaken spelen een grote rol in onze projecten. Daarnaast ondersteunen we lokale medewerkers d.m.v. scholing en trainingen.

OWNERSHIP

Wij willen kansen bieden. Kansen die er ook nog zijn als wij er niet meer zijn. Hiervoor werken we zoveel mogelijk samen met lokale mensen en richten we ons op lokale projecten, zodat ze niet alleen afhankelijk zijn van onze stichting. We zullen een project net zo lang blijven steunen totdat het (eventueel) op eigen benen kan staan.

LOKAAL

Waar we ook zijn; we maken (zoveel mogelijk) gebruik van lokale producten, zodat de  lokale markt ook voordeel heeft en er werken (als mogelijk) lokale mensen in onze projecten, wat zorgt voor een baan voor hen. Door lokale samenwerkingen aan te gaan, dragen we bij aan het opzetten en in stand houden van lokale (economische) verbetering; een opwaartse trend die kan blijven bestaan in de toekomst.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail