Word vriend!

Projecten

Hoe evalueren jullie de projecten?

Ieder jaar vragen we de projecten om een toelichting van hun kasboek en financiële plannen. Daarnaast vragen we naar het welzijn van de kinderen, benodigde materialen en de betrokkenheid van lokale mensen. Tijdens de bestuursvergadering worden de antwoorden besproken en kiezen we ervoor om het project te blijven steunen.

Je kunt meer lezen over deze procedure in onze Checklist voor vervolgdonatie.

Waarom heeft WOW voor deze projecten gekozen?

We hechten waarde aan persoonlijke betrokkenheid en willen transparant zijn over de projecten die we steunen. Daarom steunen we alleen projecten waar tenminste één bestuurslid is geweest. Diegene kan alle vertellen over het project, heeft zelf kunnen zien, ruiken en voelen, hoe het er daar aan toe gaat en er is persoonlijk contact geweest met de mensen die verantwoordelijk zijn voor het project.

Kan ik via WOW vrijwilligerswerk doen?

Ja, dat kan. Wij kunnen niet voor je regelen dat je vrijwilligerswerk kunt doen bij een van onze projecten, maar brengen je wel graag met de projecten in contact. Je kunt je wel aanmelden als vrijwilliger voor de stichting zelf. Dan kun je jouw kwaliteiten inzetten voor bijvoorbeeld fondsenwerving, communicatie, het organiseren van activiteiten, etc. Interesse? Stuur dan een mail naar Stella: stella@waarontwikkelingwerkt.nl